Áčko v roli jasného favorita

18.04.2018 11:43

"A" mužstvo konečně zvítězilo, nyní hostí poslední tým tabulky. Žákům začíná nadstavba.

Sobota 21. dubna

V sobotu odpoledne na sebe narazí dva týmy z opačných pólů tabulky. Naše "A" mužstvo se drží v čele tabulky, Červené Pečky musí hodně rychle zabrat, jinak je čeká další sestup. Favorit utkání je jasný, ale nic se nesmí podcenit. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Volenec.

"B" mužstvo se vrací do klasického režimu. V dalším kole zajíždí na hřiště Tuchorazi "B". Naše mužstvo se posunulo na 2. místo tabulky, domácím týmu patří 5. místo. Podzimní utkání zvládlo naše mužstvo poměrem 3:0. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Veselý.

Neděle 22. dubna

Zajímavé utkání očekáváme v neděli dopoledne. Dorostenci přivítají na domácím hřišti Český Brod. Proti sobě nastoupí aktuálně 2. a 3. tým tabulky, které dělí pouhý jeden bod! Na podzim, v divokém utkání, zvítězil Český Brod 3:2. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Zoufalý.

Žáci zahajují nadstavbu. K prvnímu utkání zajíždí do Hořovic.

Starší žáci zakončili sezónu na 5. místě. To je posunulo do nadstavby do skupiny A (pro týmu lépe umístěné). Prvním soupeřem bude FK Hořovicko, které vyhrálo svojí skupinu se 40 body. V sezóně pouze ve třech zápasech nezvítězilo! Utkání začne v 10:15, rozhodčí Zuska.

Také mladší žáci AFK skončili na konečném 5. místě. Na stejném místě skončilo ve druhé skupině i Hořovicko, které v 16 zápasech 10x vyhrálo a 6x prohrálo. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Zuska.

Minulý víkend

Sobota 14. dubna

Čelákovice - Dorost 3:0

Žiželice - "A" 1:5

Neděle 15. dubna

St. žáci - P. Mělník 2:2

Ml. žáci - P. Mělník 5:5

"B" - Kšely 3:1