Bude pokračovat vítězná série Áčka?

26.09.2019 08:35

Na domácí zápasy mužstev AFK si musíme opět počkat až do neděle.

Sobota 28. září

Posvícenský turnaj přípravek začíná na stadionu AFK Pečky v 9 hodin!

Dorost zajíždí k dalšímu mistrovskému utkání do Štítar. Naše mužstvo v minulém kole napravilo zaváhání z Českého Brodu. Ve Štítarech se ale postaví silnému soupeři, který v této sezóně ještě neprohrál. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hlavnička.

K venkovnímu duelu zajíždí také "B" mužstvo. Naše mužstvo získalo ve třech venkovních zápasech pouze 1 bod. Svojšicím patří po 5. kole 10. místo se 6 body. V posledních třech zápasech ani jednou nebodovaly. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Freund.

Neděle 29. září

Žáci hrají doma proti Ostré.

Na domácím stadionu se prozatím vůbec nedaří starším žákům. 3 zápasy a pouze 1 získaný bod. Nedělním soupeřem bude předposlední tým tabulky, který zatím získal 1 bod. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Nágl.

Druhou domácí výhru v řadě si budou chtít připsat mladší žáci. Před polednem vyzvou souseda v tabulce, který má o 3 body více, než naše mužstvo. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Nágl.

Venku zatím bez bodu, doma ale ještě bez ztráty. Domácí vítěznou sérii se pokusí prodloužit "A" mužstvo proti Semicím. Nováček soutěže, který v loňské sezóně nastupoval v I. A třídě, je na tom stejně, jako naše mužstvo. Oba nedělní soupeři získali shodně 9 bodů, všechny z domácích zápasů. Hosté půjdou do utkání posilněni jasnou výhrou 5:1 proti Sadské. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Šnýdr, AR1 Remenec, AR2 Zuskin.

Minulý víkend