Další zápasy, ještě s diváky

02.10.2020 10:42

První říjnový víkend je před námi. Pojďme si užít fotbalu, od příštího víkendu zápasy bez diváků.

Sobota 3. října

Domácím fanouškům se představí "B" mužstvo, které přivítá Ratboř. Naše mužstvo se proti 10. týmu tabulky pokusí získat druhou domácí výhru v řadě. Hostům se venku příliš nedaří. Ze tří pokusů nezískalo ještě ani bod. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Sedláček.

Ve stejný čas začne utkání "A" mužstva v Suchdole. Naše mužstvo si minulý víkend připsalo první domácí porážku. Napravit toto zaváhání se pokusí na hřišti 7. týmu tabulky. Suchdol těží z domácího hřiště, kde získalo 5 ze svých celkových 8 bodů. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Chovanec, AR1 Špaček, AR2 Kuba.

Neděle 4. října

Žáci hrají na hřišti poděbradské Bohemie.

Na hřišti lázeňského soupeře se proti sobě postaví sousedé z tabulky. Našemu mužstvu starších žáků aktuálně patří 14. místo (2 body). Soupeř je s jedním bodem na místě 15. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Nehasil.

Mladší žáci stále čekají na první body. Nedělní soupeř má po šesti zápasech 3 výhry a 3 prohry. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Nehasil.

Dorost se pokusí vrátit na vítěznou vlnu na domácím hřišti proti mužstvu Teplýšovic. Oba nedělní soupeře od sebe dělí 2 body. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Lambev.

Minulý víkend