Doma hrají oba týmy dospělých

28.03.2019 11:22

Poslední březnový víkend se můžete těšit na bohatou nabídku domácích zápasů mužstev AFK!

Sobota 30. března

Třetí zápas v řadě doma, žáci hostí Benátky nad Jizerou.

První dva domácí jarní zápasy mají za sebou starší žáci, s bilancí 1 výhra a 1 prohra. Na domácím hřišti se tentokrát postaví 4. týmu tabulky, který na jaře odehrát zatím 1 utkání, ve kterém prohrál. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hron.

Stejnou bilanci, jako starší žáci, mají i hráči mladších žáků. V minulém kole mužstvo podalo dobrý výkon, na který chce navázat proti předposlednímu týmu tabulky. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Hron.

Opět doma nastoupí také "B" mužstvo, které vyzve v derby Plaňany. Hosté bojují o návrat do okresního přeboru, stále se drží na čele tabulky, aktuálně s dvoubodovým náskokem. Našemu mužstvo patří po 14 odehraných zápasech 8. místo. Podzimní duel skončil výhrou Plaňan 4:0. Utkání začne v 15 hodin, rozhodčí Veselý.

Neděle 31. března

Pozor na změnu času! 2:00 -> 3:00

V roli favorita nastoupí dorostenci ve Velkém Oseku. Naši hráči se představí podruhé v řadě na cizím hřišti. Minulý týden získali důležité 3 body v Kutné Hoře. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Šafránek.

Poprvé v roce 2019 nastoupí na domácím hřišti "A" mužstvo. Naše mužstvo čeká ve druhé polovině sezóny boj o záchranu. Tento boj začal úspěšně minulý týden v Pátku, kde naše mužstvo zvítězilo 2:1. Vrdy vstoupily do jarní části sezóny také vítězně, když na domácím hřišti porazily Sázavu 5:1. Podzimní vzájemný duel skončil ve Vrdech remízou a následně výhrou domácího týmu na pokutové kopy. Utkání, ve kterém naše mužstvo ztratilo slibný náskok 1:3. Utkání začne v 15 hodin, rozhodčí Tichý, AR1 Remenec, AR2 Dvořák.

Minulý víkend