Domácí premiéra Béčka v okresním přeboru

28.08.2020 08:46

Mužstva dospělých čekají druhé zápasy, v neděli začíná mládež.

Sobota 29. srpna

"B" mužstvo, jako nováček okresního přeboru, se představí poprvé doma. Po úvodní prohře 0:5 v Tuklatech bude jistě chtít uspět. V cestě ovšem stojí těžký soupeř - FC Velim "B". Sobotní soupeř si v úvodním kole s chutí zastřílel, když z domácího stadionu vyprovodil Jestřábí Lhotu poměrem 0:5. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Melichar.

Oficiálně to ještě potvrzené není, ale je jasné, že "A" mužstvo bude mít na svém kontě po 1. kole 3 body. Po nedohraném utkání s Jíkví zajíždí naše mužstvo na horkou půdu do Sadské. Pro soupeře to bude druhé domácí utkání v řadě, v tom prvním porazil Liblici 3:2. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Polák, AR1 Čechmánek, AR2 Boček.

Neděle 30. srpna

Do nové sezóny vstoupí na domácím stadionu dorost, který bude i letošní sezóně chtít útočit na nejvyšší příčky. Prvním soupeřem budou Vrdy. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Babák.

Žáky zajíždí na hřiště Brandýsu-Boleslav.

Pro naše starší i mladší žáky půjde o první utkání nové sezóny. První kolo proti Football Talent Academy s.r.o. bylo odloženo. Nedělní soupeř měl v prvním kole volný los, takže ho také čeká premiéra v nové sezóně. Utkání začnou v 10:15 (SŽ) a 11:55 (MŽ), rozhodčí Hubička.

Minulý víkend

sobota 22. srpna

neděle 23. srpna

St. žáci - F.T.Academy odloženo
Ml. žáci - F.T.Academy odloženo

"A" - Jíkev nedohráno za stavu 0:0