Druhý víkend jarní části sezóny

17.03.2017 11:44

K prvnímu mistrovskému utkání v roce 2017 se už konečně postaví dorostenci.

Sobota 18. března

V sobotu je na programu pouze přátelské utkání. "A" mužstvo vyzve Vyšehořovice. Minulý týden naše mužstvo porazilo Škvorec 6:3. Tentokrát se postaví proti účastníkovi I. B třídy skupiny D. V té mu patří po podzimu 4. místo. Pro obě mužstva to bude poslední přípravné utkání před začátkem jarní části sezóny 2016/2017. Utkání začne v 15 hodin, hřiště Ratenice.

Neděle 19. března

Minulý týden mělo mužstvo dorostu odehrát první jarní kolo. Utkání v Úvalech bylo ale odloženo. Premiérové mistrovské utkání v roce 2017 sehraje tedy až tento víkend, na domácím hřišti proti Kouřimi. Také pro Kouřim to bude první jarní mistrovské utkání, minulý víkend mělo toto mužstvo volno. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kvasnička.

Žáci míří na stadion FK Brandýs-Boleslav.

Naši starší žáci vstoupili do jara vítězně a díky zisku tří bodů unikli svému nedělnímu soupeři, který naopak prohrál, na rozdíl 6 bodů. Aktuálně našemu mužstvo patří 9. místo, domácím místo 12. Podzimní utkání skončilo na stadionu AFK remízou 2:2. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Marek.

Naprosto odlišný vstup do jara mají za sebou mladší žáci obou týmů. Naše mužstvo minulý víkend zvítězilo 2:0, naopak Brandýs-Boleslav prohrál vysoko 0:6. Při pohledu na tabulku by mělo být naše mužstvo v utkání favoritem, před svým soupeřem má náskok 15 bodů. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Marek.

Přátelské utkání čeká "B" mužstvo, které přivítá Novou Ves. V případě nepříznivého počasí se utkání odehraje v Ratenicích. Jinak na stadionu AFK. Výkop v 15 hodin.

Minulý víkend

Sobota 11. března

Úvaly - Dorost ODLOŽENO

Neděle 12. března

Starší žáci - Švermov 5:1

Mladší žáci - Švermov 2:0

Přátelské utkání:

"A" - Škvorec 6:3