Jaro zahájí také mužstva dospělých

21.03.2017 15:32

O tomto víkendu začne jarní mistrovská část sezóny také pro mužstva dospělých!

Sobota 25. března

K prvnímu jarnímu kolu zajíždí "A" mužstvo do Libodřic. Poslední přátelské utkání před startem jara se našemu mužstvu nepovedlo, prohrálo vysoko 0:8 s mužstvem Vyšehořovic. Po podzimu je v tabulce naše mužstvo na 10. místě. Libodřice jsou na 6. místě. Oba týmy od sebe dělí pouze 4 body. Bude se hrát tedy o hodně. Utkání začne v 15 hodin, rozhodčí Bláha.

Neděle 26. března

POZOR NA ZMĚNU ČASU! 26. března 2017 z 2:00 na 3:00.

Žáci se představí opět doma, přijedou Čelákovice.

Starší žáci zvládli vstup do jarní části sezóny, když zvítězili v prvních dvou zápasech. Do třetího jarního kola půjdou v roli mírného favorita. Před mužstvem Unionu Čelákovice má naše mužstvo náskok 9 bodů. Hosté mají zatím na jaře bilanci 1 výhra a 1 prohra. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kinčl.

Mladší žáci AFK jsou na jaře prozatím také stoprocentní. Jenže tentokrát se postaví lídrovi tabulky. Hosté jsou na čele díky lepšímu skóre, jinak jsou v tabulce se ziskem 49 bodů hned 3 mužstva. Našemu mužstvo patří s 31 body 9. místo. V neděli před obědem se pokusí favorita překvapit. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Kinčl.

Víkend zakončí na domácím hřišti "B" mužstvo, které také čeká první jarní mistrovské utkání. Na stadion AFK přijede favorit soutěže a největší adept na postup - Sokol Dobré Pole. Hosté se hřejí na čele tabulky s náskokem tří bodů. Naše mužstvo je po podzimu na 8. místě (19 bodů), v přípravě zvítězilo v obou přátelských zápasech (Třebestovice 4:1, Nová Ves 6:4). Utkání začne v 15 hodin, rozhodčí Löwe, delegát Hnilička.

Minulý víkend

Sobota 18. března

Přátelské utkání:

"A" - Vyšehořovice 0:8

Neděle 19. března

Dorost - Kouřim 6:1

Brandýs-Boleslav - St. žáci 1:2

Brandýs-Boleslav - Ml. žáci 1:5

Přátelské utkání:

"B" - Nová Ves 6:4