Podpořte Áčko na hřišti soupeře

15.05.2019 08:12

Áčko čeká jedno z nejdůležitějších utkání sezóny, žáci mají o tomto víkendu volno.

Sobota 18. května

V sobotu dopoledne měli odehrát druhé kolo nadstavby na domácím hřišti žáci. Utkání proti Říčanům bylo přeloženo na středu 5. června.

"A" mužstvo míří na Loučeň. Utkání, které může hodně napovědět o druhém sestupujícím týmu z I. B třídy. Aktuálně má naše mužstvo před svým soupeřem jednobodový náskok. Na podzim se po výhře 1:0 radovalo z vítězství naše mužstvo. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Paukner, AR1 Glogar, AR2 Burian.

Neděle 19. května

Týden před utkáním jara (zápas ve Štítarech 25. května) nastoupí dorostenci na domácím hřišti proti celku Mnichovic. Nedělní soupeř je jeden ze tří v soutěži, který naše mužstvo v sezóně obral o body, podzimní duel skončil remízou 1:1. Aktuálně mu patří 7. místo. Našim hráčům patří stále první místo s náskokem 7 bodů, mají ale odehráno o jedno utkání více. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Benák.

Na domácím stadionu zakončí víkend "B" mužstvo, které vyzve "B" tým Kouřimi. Doma se našim hráčům daří, na jaře zde získali 12 bodů z 15 možných. Daří se také střelecky, v 10 domácích zápasech nastříleli 40 branek. Nedělní soupeř je v tabulce na 10. místě a na naše hráče ztrácí 9 bodů. Podzimní duel dopadl lépe pro Kouřim (1:2). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Humpolák.

Minulý víkend