Premiérově doma Béčko a dorost

28.08.2019 21:32

Druhý víkend nové sezóně je před námi. Žáky čeká během týdne již třetí utkání!

Sobota 31. srpna

V poslední srpnový den se představí na domácím stadionu "B" mužstvo, které tak čeká domácí premiéra v nové sezóně. Vstup do nového ročníku našemu mužstvu nevyšel, když prohrálo v Českém Brodě vysoko 1:8. Sobotní soupeř, TJ Tismice, naopak v prvním zápase zvítězil (doma Kozojedy 5:1). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Novák.

Neděle 1. září

Dorost vstoupil do sezóny vítězně a hned po prvním kole se vrátil na místo, které obsadil v minulé sezóně. V domácí premiéře vyzve v neděli dopoledne Uhlířské Janovice (výsledek 1. kola: U. Janovice - Mnichovice 0:5). Utkání začne v 10:15, rozhodčí Šmejkal.

Žáky čeká již třetí kolo, poprvé nastoupí venku, zajíždí do Kutné Hory.

Končí prázdniny, takže hráčská účast na zápasech žáků by se již měla zlepšit. První dvě kola starším žákům nevyšla, v prvním doma nestačili na Kosmonosy (1:8), ve druhém pak na Čelákovice (0:2). Kutná Hora odehrála prozatím jedno utkání, ve kterém prohrála 2:6 na hřišti Českého Brodu. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Poklop.

Těžký start mají za sebou také mladší žáci. Po prvních dvou kolech jsou bohužel bez bodu. Kutná Hora v jediném utkání nové sezóny zvítězila v Českém Brodě 8:2. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Poklop.

POZOR: UTKÁNÍ ŽÁKŮ SE HRAJE V MALÍNĚ!

"A" mužstvo čeká první venkovní utkání nové sezóny. Hned se bude jednat o velice těžké utkání, jelikož nastoupí na hřišti jednoho z favoritů soutěže. V minulé sezóně dominovaly v "C" skupině I. B třídy dva týmy - Hlízov a Sokoleč. Za nimi skončil právě nedělní soupeř našeho mužstva - AFK Sadská. V posledním vzájemném utkání zde naše "A" mužstvo prohrálo vysoko 2:7. Sadská vstoupila do nové sezóny vítězně, když porazila na domácím hřišti nováčka soutěže z Kněžic 4:1. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Svoboda, AR1 Ježek, AR2 Cílek.

Minulý víkend