Víkend oslav je tady!

13.09.2018 13:13

Je zde dlouho očekávaný víkend. Víkend oslav 110. výročí od založení AFK Pečky!

Sobota 15. září

Program začíná v 11 hodin. Mužstvo AFK, složený z bývalých i současných hráčů, nastoupí proti týmu osobností: Real Top Praha. Soupisky a další informace naleznete zde: https://110letafkpecky.webnode.cz. Rozhodčí: Pavlín Jirků.

Pokud budete vlastnit celodenní vstupenku, můžete po utkání AFK - Real posedět u živé hudby ve stylu country.

"A" mužstvo AFK nastoupí od 16 hodin k mistrovskému utkání. Soupeřem bude FC Bílé Podolí. Naše mužstvo prozatím v normální hrací době neprohrálo a po třech kolech má na svém kontě 5 bodů. Hosté prohráli v prvním kole, poté si ale vyšlápli na Sokoleč a v minulém kole na Sázavu. Rozhodčí Gerhardt, AR1 Stádník, AR2 Říha.

Sobotní program zakončí hudební zábava. Zahrají skupiny Green Day Revival a Telegraf. Začátek po 20. hodině.

Neděle 16. září

V neděli dopoledne nezapomeňte podpořit naše dorostence. Na stadion AFK přijedou Úvaly. Hosté mají za sebou dva zápasy, ve kterých nebodovali a ani neskórovali. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Bekešský.

Poprvé se na stadionu AFK v nové sezóně představí i "B" mužstvo. Naše mužstvo v minulém kole získalo první 2 body. Nedělním soupeřem budou Kozojedy. Hosté v minulém kole prohráli v Plaňanech a nenavázali tak na dvě úvodní vítězná kola. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Klíma.

Minulý víkend