Žáci zahajují nadstavbu, áčko čeká lídr

09.05.2019 07:47

Na domácím stadionu nastoupí pouze "A" mužstvo.

Sobota 11. května

Žáky čeká první zápas nadstavby. Po dohodě klubů došlo ke změně pořadatelství. První utkání se hraje v Benátkách nad Jizerou.

Ve skupině o 13. - 16. místo zahájí starší žáci na hřišti Benátek. Oba týmy na sebe narazí podruhé v sezóně. Každý z týmů využil domácího prostředí a získal 3 body. V Benátkách skončilo utkání 4:1, v Pečkách 5:2. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Zdeněk.

Mladší žáci narazí na soupeře, který v základní části skončil na předposledním místě. Oba letošní vzájemné duely zvládlo lépe naše mužstvo. V Benátkách zvítězilo 1:0, doma poté 2:0. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Zdeněk.

Neděle 12. května

Na hřišti předposledního Mukařova bude bojovat v oslabené sestavě dorost. Podzimní duel, ve kterém naše mužstvo zvítězilo 4:0, přineslo mnoho emocí. Na naše mužstvo čeká posledních 5 zápasů, v tabulce má aktuálně šestibodový náskok před druhou Kutnou Horou (Štítary ztrácí ze 3. místa 7 bodů, mají ale o jedno utkání méně). Utkání začne v 10:15, rozhodčí Bartůšek.

V netradiční čas nastoupí do utkání v Tismicích "B" mužstvo. Naše mužstvo se po skvělých výsledcích posunulo už na 5. místo, Tismice ztrácí ze 7. místa pouhý jeden bod. Utkání začne ve 12:30, rozhodčí Sedláček.

Soupeř nejtěžší čeká v neděli odpoledne "A" mužstvo, které na domácím hřišti vyzve 1. tým tabulky. Hlízov drží před druhou Sokolčí náskok 4 bodů. Podzimní duel, který ovlivnil silný vítr, skončil prohrou našeho mužstva 1:2. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Vyhnal, AR1 Stránský, AR2 Hanák.

Minulý víkend