Áčko ve šlágru kola

26.04.2018 12:35

4 mistrovská utkání se odehrají na stadionu AFK!

Sobota 28. dubna

Žáci hrají v nadstavbě poprvé doma, přijede Švermov.

Starší žáci zahájili nadstavbu prohrou na hřišti Hořovicka. Naopak Švermov získal 3 body, když porazil Pšovku Mělník 2:1. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Nágl.

U mladších žáků je to přesně naopak. Mladší žáci AFK na hřišti Hořovicka zvítězili, Švermov doma podlehl Pšovce 1:4. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Nágl.

Šlágr kola okresního přeboru! "A" mužstvo čeká jeden z nejtěžších soupeřů soutěže - FC Velim "B". V prvním letošním vzájemném utkání bodovalo za 3 body naše mužstvo, když zvítězilo 3:2. Velim na jaře získala prozatím 4 body a vršek tabulky jí tak trochu unikl. K dobru má ale zápas v Nučicích. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Löwe.

Neděle 29. dubna

Dorost má co napravovat. Minulý víkend doma ostudně podlehl Českému Brodu. Soupeř odehrál první poločas v 8 a druhý poločas v 9 hráčích! Nedělením soupeřem bude Kutná Hora. Kutnohorské Spartě patří v tabulce 8. místo, naše mužstvo se propadlo na místo 4. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kinčl.

Na domácím hřišti zakončí víkend "B" mužstvo. Soupeřem bude Liblice "B". Naše mužstvo v minulém kole inkasovalo v Tuchorazi 6 branek a domů si nepřivezlo ani bod. Liblice svoje utkání v minulém kole nedohrály (soupeř Lošany, pro malý počet hráčů). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Vlk.

Úterý 1. května

Májový turnaj přípravek: informace naleznete zde

Minulý víkend

Sobota 21. dubna

"A" - Č. Pečky 6:2

Tuchoraz "B" - "B" 6:3

Neděle 22. dubna

Dorost - Č. Brod 2:3

Hořovicko - St. žáci 5:2

Hořovicko - Ml. žáci 2:3