Do Peček přijedou Poděbrady a Sadská

04.10.2018 13:48

Zahajuje se druhá polovina podzimní části sezóny!

Sobota 6. října

Žáci přivítají poděbradskou Bohemii.

První vítězství si v minulém kole připsali naši starší žáci. V minulé sezóně naše mužstvo Poděbrady porazilo ve všech třech vzájemných zápasech. V letošní sezóně na Poděbrady aktuálně ztrácí 4 body. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kinčl.

Mladší žáci se postaví aktuálnímu lídrovi tabulky. Poděbrady po šesti zápasech neztratily ještě ani bod. Naše mužstvo má na kontě bodů 6 z 15 možných. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Kinčl.

"B" mužstvo čeká venkovní utkání. V Třebovli na sebe narazí dva týmy, které na tom jsou po šesti kolech téměř stejně. Domácí tým má bodů 9, naše mužstvo bodů 8. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Löwe.

Neděle 7. října

Dorost se po šesti kolech prostřílel do čela tabulky. Díky lepšímu skóre za sebou nechává dva týmy, které mají stejně bodů, Jestřábí Lhotu a Štítarský SK. V neděli dopoledne čeká naše mužstvo utkání na hřišti 9. týmu tabulky - TJ Sokol Družba Suchdol. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Zoufalý.

Opět na domácím stadionu se představí "A" mužstvo, které přivítá letitého účastníka I. B třídy - AFK Sadská. Naše mužstvo získalo v minulém kole důležité body v Uhlířských Janovicích. Sadská má na svém kontě prozatím 4 body. Na hřištích soupeřů Sadská ještě nebodovala. Ve dvou zápasech venku si připsala skóre 2:12. Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Kuka, AR1 Tvaroh, AR2 Vlk.

Minulý víkend