Mistráky + velký turnaj přípravek

31.05.2018 19:55

Je zde první červnový víkend. Do konce sezóny zbývají poslední 3 víkendy!

Sobota 2. června

MANVER CUP 2018. Šestý ročník turnaje přípravek bude zahájen v 9 hodin. Informace naleznete zde.

Dorostenci se představí na hřišti Kostomlat. Naše mužstvo s největší pravděpodobností nenastoupí s hráči, kteří nastupují za "A" mužstvo, šanci tak dostanou někteří starší žáci. V tabulce naše mužstvo nadále hájí 3. místo, Kostomlaty jsou na místě 11. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Procházka.

Další veledůležité utkání čeká "A" mužstvo. Na stadion AFK přijedou Nučice. Hosté jsou ve formě. Na jaře nebodovali pouze ve dvou zápasech. V minulém kole navíc obrali o body pronásledovatele našeho mužstva - Jevany. 3 kola před koncem má naše mužstvo na 1. místě náskok 4 bodů. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Pikner.

Neděle 3. června

Žáci hrají naposledy v této sezóně na domácím hřišti, soupeřem bude FC Mělník.

Starší žáci si v minulém kole připsali první vítězství v nadstavbě. V 7 zápasech ale získali pouze 4 body. Mělník získal v 6 zápasech bodů 6. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Procházka.

Mladší žáci mají na kontě 4 prohry v řadě. Zastavit tuto nelichotivou sérii se pokusí proti předposlednímu týmu nadstavbové tabulky. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Procházka.

Těžké utkání čeká "B" mužstvo v Třebovli. Naše mužstvo musí být s letošní sezónou už nyní spokojeno. Aktuálně 2. místo a jednobodová ztráta na čelo tabulky. Třebovli patří 5. místo (ztráta 8 bodů na naše mužstvo). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Freund.

Minulý víkend