Titul pro dorost?

06.06.2019 11:31

Naposledy se na domácím hřišti představí A mužstvo, dorost může slavit titul.

Sobota 8. června

Dvě kola před koncem mají na čele tabulky dorostenci čtyřbodový náskok. Výhra na hřišti Českého Brodu může udělat definitivní tečku za vítěznou sezónou. Po 7 letech je titul v dorostenecké I. A třídě opravdu blízko. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kosina.

Žáci hrají v Říčanech.

Předposlední utkání sezóny sehrají starší žáci na hřišti Říčan. Během čtyř dnů na sebe narazí oba týmy podruhé. Středeční duel v Pečkách skončil prohrou našich hráčů 1:4. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Mboussa.

Mladší žáci svého oslabeného soupeře na domácím hřišti porazili 6:1. Říčany přijely na stadion AFK pouze s 8 hráči, takže neměly možnost střídání. Uvidíme, zda se situace zlepší v sobotním utkání. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Mboussa.

K poslednímu venkovnímu utkání této sezóny zajíždí "B" mužstvo do Svojšic. Soupeři, kterému se daří více na venkovních hřištích, kde nasbíral 17 z celkových 25 bodů, patří 12. místo. Naše mužstvo hraje už pouze o konečné umístění. Jisté je, že v této sezóně skončí nejhůře na 9. místě. Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Pluhař.

Neděle 9. června

Domácí derniéra čeká v neděli odpoledne "A" mužstvo, které stále hraje o naději o setrvání v I. B třídě. Na domácím hřišti vyzve Sázavu. Soupeř těží především v domácích zápasech, venku posbíral pouhých 9 bodů. Poslední body na hřišti soupeře uhrála Sázava 13. října 2018 na Loučeni (2:0). Utkání začne v 17 hodin, rozhodčí Braunšveig, AR1 Dvořák, AR2 Šnýdr.

 

Minulý víkend