Zůstane Áčko na domácím hřišti neporaženo?

10.11.2017 10:33

"A" mužstvo hraje naposledy v roce 2017 doma. Bude z toho podzimní titul?

Sobota 11. listopadu

V netradiční čas nastoupí ke svému utkání "B" mužstvo. V Kounicích se střetne s Českým Brodem "C". Naše mužstvo je stále na čele tabulky, sobotnímu soupeři patří 6. místo. Utkání začne již v 11 hodin, rozhodčí Pluhař.

Utkání podzimu? Možná ano. "A" mužstvo se představí naposledy v tomto kalendářním roce na domácím stadionu. Soupeřem budou Býchory. Naše mužstvo v této sezóně na domácím hřišti ještě neztratilo ani bod. V případě výhry si zajistí podzimní prvenství. Ovšem pozor. Býchory jsou v tabulce venkovních zápasů na 1. místě. V šesti zápasech získaly 13 bodů! Utkání začne ve 14 hodin, rozhodčí Sedláček.

Neděle 12. listopadu

Žáci míří do Čelákovic.

Naši starší žáci v minulém kole zaskočili na domácím hřišti lídra soutěže. Na výhru se pokusí navázat na hřišti předposledního týmu tabulky. První letošní utkání skončilo na stadionu AFK vítězstvím našeho mužstva 2:1. Utkání začne v 9:30, rozhodčí Boček.

Nic lehkého nečeká mladší žáky. Naše mužstvo se v tabulce propadlo na 8. místo a na hřišti 4. týmu tabulky se pokusí překvapit. Utkání začne v 11:10, rozhodčí Boček.

Čtvrtou výhru v řadě si jistě bude chtít připsat dorost na hřišti Velkého Oseka. Naše mužstvo se stále drží v kontaktu se špicí tabulky. Velkému Oseku patří s 13 body 10. místo. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Holý.

Minulý víkend

Sobota 4. listopadu

Dorost - Kostomlaty 7:1

Neděle 5. listopadu

St. žáci - FC Mělník 4:3

Ml. žáci - FC Mělník 5:5

Nučice - "A" 0:4

"B" - Třebovle 3:2