Áčko konečně za 3 body?

12.04.2018 12:34

Čekání "A" mužstva na vítězství a speciální nedělní utkání!

Sobota 14. dubna

Dorostenci se představí na hřišti Unionu Čelákovice. Naše mužstvo se posunulo v tabulce na 2. místo před Český Brod, který v minulém kole doma prohrál 0:4 právě s Unionem, kterému i díky této výhře patří 5. místo tabulky. Na podzim zvítězilo naše mužstvo 3:1. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Hlavnička.

Trápení. "A" mužstvu vůbec nevychází start do jarní části sezóny. Po třech jarních kolech má na svém kontě pouze 2 body. Přerušit tuto nelichotivou sérii se pokusí na hřišti předposledního týmu tabulky – SK Žiželice. Domácí tým na jaře urval již 4 body (výhra 4:3 v Kouřimi a prohra na pokutové kopy doma s Libodřicema). Utkání začne v 16:30, rozhodčí Poklop.

Neděle 15. dubna

Žáky čeká poslední kolo před nadstavbou! Soupeřem bude Pšovka Mělník.

Před posledním zápasem je jasné, že starší žáci AFK skončí nejhůře na 5. místě. Je zde ale velká šance se umístit na konečném 3. místě, na které ztrácí naše mužstvo pouhý bod. Na 4. místě jsou Poděbrady, které zajíždí v posledním kole k lídrovi tabulky. Na 3. místě je právě náš nedělní soupeř. Výhra a zaváhání Poděbrad = 3. místo! Utkání začne v 10:15, rozhodčí Nepovím.

Také mladší žáci hrají o konečné umístění a to konkrétně o 5. místo. Podzimní utkání na Pšovce naše mužstvo zvládlo a zvítězilo 2:0. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Nepovím.

"B" mužstvo přivítá doma Kšely. Samostatnou pozvánku na toto speciální utkání naleznete zde!

Minulý víkend

Sobota 7. dubna

Radim - "A" 2:1 po pen.

Neděle 8.dubna

Poděbrady - St. žáci 0:2

Dorost - Suchdol 5:1

Poděbrady - Ml. žáci 4:2

"B" - Lošany 5:2