Poslední zápasy roku 2017

16.11.2017 15:44

Kalendářní rok 2017 se blíží ke svému konci. Tento víkend také končí mistrovské soutěže! Výjimkou je "B" mužstvo.

Pátek 17. listopadu

Dorost se představí doma proti Loučeni. Jasným favoritem tohoto utkání je naše mužstvo. Loučeň je po třinácti zápasech stále bez bodu. Naše mužstvo v případě výhry přezimuje nejhůře na 5. místě. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Kubečka.

Žáky čeká dohrávka.

Jako první se na hřišti Kosmonos představí starší žáci. Naše mužstvo v minulém kole ztratilo 2 body na hřišti předposledních Čelákovic. Pátečním soupeřem bude 2. tým tabulky. První letošní utkání skončilo porážkou našeho týmu na domácím hřišti 1:3. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Meščan.

Favoritem utkání mladších žáků bude naše mužstvo. To v minulém kole zvítězilo. Nyní narazí na poslední tým tabulky, který získal prozatím jeden bod. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Meščan.

Sobota 18. listopadu

Úspěšnou podzimní část sezóny zakončí "A" mužstvo v Kouřimi. V jednoznačném šlágru kola asi favorit není. Našemu mužstvu patří s šestibodovým náskokem první místo. Kouřim je na 4. místě a na naše mužstvo ztrácí 8 bodů. Utkání začne ve 13:30, rozhodčí Hron.

V Pečkách na sebe narazí "B" mužstva Peček a Kouřimi. Pro naše mužstvo to ještě není poslední utkání v tomto roce, příští týden zajíždí k dohrávce do Zásmuk. Kouřimi se podařilo prozatím získat 21 bodů. Jisté je, že po podzimu skončí nejhůře na 8. místě. Utkání začne ve 13:30, rozhodčí Lerch.

Neděle 19. listopadu

Poslední utkání na stadionu AFK v roce 2017. Žáci hostí Říčany.

Starší žáci doma přivítají poslední tým tabulky. V prvním letošním vzájemném utkání se v Říčanech naše mužstvo pořádně natrápilo k výhře 2:0. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Nepovím.

Mladší žáci se budou jistě chtít také rozloučit vítězstvím. Prozatím na svého soupeře ztrácí v tabulce 1 bod (před páteční dohrávkou). První letošní utkání vyhrály Říčany 4:3. V utkání naše mužstvo mocně dotahovalo, nakonec ale zůstaly body v Říčanech. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Nepovím.

Minulý víkend

Sobota 11. listopadu

Č. Brod "C" - "B" 3:0

"A" - Býchory 4:1

Neděle 12. listopadu

Čelákovice - St. žáci 2:2

Velký Osek - Dorost 1:5

Čelákovice - Ml. žáci 2:3